Entri Populer

Reklam Alanı

15 Ağustos 2014 Cuma

TRİAL XTREME 2 HD ARMV6

Yüksek grafiklere sahip Android oyunlarının başında gelen Trial Xtreme serisinin 2. oyunu karşınızda. Yeni güncelleme paketi ile 4 farklı bölüm eklenen oyun, dünya çapında 25 milyonu aşkın kişi tarafından indirildi ve Android marketin Angry Birds serisinden sonra en çok oynanan oyunlarından birisi olmayı başardı.

Oyunun grafikleri ciddi manada şaşırtıcı düzeyde ve bu grafiklerin süslendirdiği toplam 36 farklı bölüm Trial Xtreme 2 ile sizleri bekliyor. Motor Sürme merakı olmayanları bile heyecanlandıran bu oyun Nvidia’nın PhysX grafik motorunu kullanmakta.
Oyunun özelliklerinden bahsedecek olursak; 5 farklı zorluk seviyesi ve 36 yeni bölüm, Rampa aşağı gidebilme, kayalar, plakalar, ve dev lastikler gibi birçok farklı yarış seçenekleri, detayları daha da canlandıran süper grafik motoru, ultra gerçekci görüntü, sosyal oyun özelliği ile puanlarınızı sosyal ağlarda paylaşabilme.



Apkyi kurmanız yeterlidir.İyi Oyunlar...


3 yorum:

  1. hocam yaa su indirme linklerini direk zippyshare den yuklermisiniz yaaa ads.fy linki cikmasin direk zippyshare ciksin oyle dHa iyi olur

    YanıtlaSil
  2. hocam sizeden bu oyunlari yuklemenizi istiyorum


    1.smash hit

    2.trial xtreme 3

    3.bubble witch saga

    4.magic piano

    5.true skate

    6.ppsspp PRO

    7.scare soul

    8.dead triger

    9.freedom

    10.need for speed most wanted

    alin size tam tamina 10 tane oyun istegi insalla aralarindan bir kactanesini eklersiniz :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam Magic piano, Freedom , Scare Soul u paylaştım.İyi Oyunlar...

      Sil