Entri Populer

Reklam Alanı

25 Ağustos 2014 Pazartesi

PİANO TİLES ARMV6

Benimde oynadığım çok güzel bir oyundur.İyi Oyunlar...
Piano Tiles, Android’li telefon ve tabletinizde herhangi bir para ödemeden oynayabileceğiniz harika bir refleks geliştirme oyunu. Siyah ve beyaz renklerden oluşan android apk oyunun tek bir kuralı var o da beyaz kutucuklara dokunmamak. Android oyunu iyi bir şekilde bitirmek içinse kutucuklara iyice konsantre olmalı, doğru zamanda doğru kutucuğa dokunmalısınız.

Kuralların oldukça kolay olduğu oyunda çok farklı oynanış gerektiren birbirlerinden zorlu ve ayrıca eğlenceli android apk oyun modları sizleri bekliyor. Classic, Arcade, Zen, Rush ve Relay adını taşıyan 5 değişik oyun modu vardır. Classic’i seçtiğinizde çok kısa zamanda 50 siyah kutuya dokunmanız gerekiyor. Arcade ise birazcık çok daha fazla dikkat gerektiren, imkan verdikçe fazla miktarda siyah kutuya dokunarak başarılı puanı elde etmeye çalıştığınız bir oyun modu. Zen mode’u seçtiğinizde sizlere 30 saniye gibi gayet kısa bir süre veriliyor ve bu süre içinde imkan verdikçe fazla siyah kutuya dokunmanız gerekir. Rush mode ise Arcade fonksiyonuna çok benzeyen, hız limitinin olmadığı 1 oynanış sunuyor. Öbür bir oyun modu olan Relay ise 10 saniye içerisnde 50 kutuyu tamamlanız gerekiyor. Hangi oyun modunu seçerseniz seçin arka planda etkileyici piyano ses efekti ile birlikte karşılaşıyorsunuz.












4 yorum:

  1. hocam yukardaki hareketli temayı nasıl yaptınız hani freedom fifa14 asphalt 5 resimleri hareket ediyor? nnolur söyleyin eğer söylerseniz sitenizin reklamını yaparım günlük 15 bin ziyaretçi alan blogum var

    YanıtlaSil
  2. hocam blogu devam ettirmiceksiniz heralde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam kusura bakmayın işlerden dolayı bayadır paylaşım yapamıyordum

      Sil